Microvast, Inc. Cina fasilitas di Huzhou, Propinsi Zhejiang

1

2

 

Dina 2014, Hangzhou Dryair urang Low embun Point Desiccant Dehumidifier ZCH-15000, ZCH-18000 anu dipaké pikeun nyadiakeun hawa titik embun low di -45 ℃ (73F) pikeun 1040 méter pasagi (11200 kaki pasagi) garing Room.

Dina 2011, hiji péngkolan konci kamar garing tina 7500 sq.feet kaasup embun low titik desiccant dehumidifiers ZCH-8000, ZCH-12000, ZCH-15000, ZCH-16000, ZCH-22000 keur nyadiakeun hawa di Td≤-40 ℃.

3


waktos pos: Méi-31-2018

WhatsApp Online Chat !