R & D Tim

Bakat Alus aya yayasan pikeun ngembangkeun parusahaan: 
DryAir ngabogaan tim husus pioneering tur inovatif nu paling alus teuing di Cina, kaasup lima insinyur senior, tilu Panyekel gelar master, sarta salah sahiji calon doktor. Anggota konci Dryair sadayana gaduh pangaweruh teoritis éksténsif jeung leuwih ti sapuluh taun pangalaman dina panalungtikan sarta pamekaran, manufaktur jeung prakték patali parabot dehumidification.
Leuwih taun, tim R & D tina Dryair geus ngembangkeun sarta researched sagala jinis unit dehumidification, kaasup stand-nyalira tur dikombinasikeun dehumidifiers usaha Rotary, dehumidifiers usaha Rotary langsung-leuwih tiis, embun low unit titik dehumidification keur industri batré litium, perbendaharaan sirkular dehumidifiers usaha Rotary, opat usum dehumidifiers mobile pikeun kapal, drying parabot pikeun kabin pesawat, minesweepers parabot dehumidification jeung satelit fairing dehumidifiers asor low (keur mimiti dipake di launching satelit, kanggo nu Taiyuan peluncuran Stasiun satelit dileler kalawan istighfar-kelas munggaran ku Komisi Militér Central) dimekarkeun taun 2004, alat-alat dehumidification husus pikeun kapal selam dimekarkeun di 2005, alat-alat dehumidification husus pikeun kapal degaussing dikembangkeun taun 2006, alat-alat dehumidification husus pikeun kandaraan Armored dikembangkeun taun 2007, alat dehumidification husus pikeun Yuanwang 5 kapal ngawaskeun dina 2008. sajumlah téknologi geus kaeusi dina sela di Cina.



WhatsApp Online Chat !