DRYAIR budaya

Budaya DRYAIR

misi parusahaan: Pikeun nyieun lingkungan garing, nyaman jeung sehat kanggo langkung usaha.

prospek parusahaan: Anjog Industri perlakuan hawa, nyieun hiji usaha abad kamulyaan. 

guideline parusahaan:

ka konsumén: Nyadiakeun Sistim perlakuan hawa paling kalapa

mun pagawe na stockholders: kabagjaan, karajinan, minuhan

mun masyarakat: nyebarkeun budaya harmoni sarta nyieun lingkungan cageur 

Konsep bisnis: Pikeun nyieun produk kalawan kinerja leuwih dipercaya jeung hemat cost.

roh parusahaan: Bingah, kajembaran, Passion, ambisi, kelestarian, Kasuksesan

Roh perusahaan: kumawula, Gotong royong, Learning, Transcendence
kumawula - evaluate unggal tugas jeung standar konsumén, sarta minuhan unggal tugas minor heartedly
kerjasama Kerjasama -Multi-pihak di jero pausahaan, kalayan para nasabah, pesaing jeung saterusna, néangan kaayaan win-win tur ngembangkeun umum
learning - Jalma-berorientasi, tetep ngalaksanakeun R & D dina prosés pembelajaran tur diajar dina prosés R & D, mun ngawangun pausahaan kana organisasi learning-tipe
Transcendence - transcend Sunan Gunung Djati terus ku sahingga individu jeung parusahaan pikeun neuleuman babarengan, sarta jadi pamingpin industri ngaliwatan reformasi jeung inovasi



WhatsApp Online Chat !