Palayanan palanggan

Sampurna customer layanan: 
Dryair nyadiakeun-kualitas luhur, gancang sarta ningkat jasa pikeun konsumén, Dryair geus pinuh sadar yen kualitas dipercaya jeung kualitas luhur jasa mangrupakeun hiji produk lengkep nu ngajadikeun konsumén beristirahat assured.
Jasa pre-diobral: Utamana kaasup inquiries customer, Pilihan produk, desain solusi, respon teknis, jeung saterusna.
Jasa di-diobral: Utamana kaasup instalasi, pengawasan instalasi tur commissioning.
Sanggeus-jualan jasa: Kaasup konsultan, ditampa, kapindahan, pamariksaan, nguji, penanganan keluhan, latihan customer, séntral teknis, jeung saterusna.
Jaminan Service: Ngaliwatan departemén jasa saatos-jualan sakuliah nagara, anu nerapkeun respon 24-jam, sadaya produk urang nu dijamin jeung jasa saatos-jualan sampurna. Urang bakal repay konsumén urang jeung produk ti kualitas punjul, harga paling nguntungkeun, sarta jasa sampurna.



WhatsApp Online Chat !