Sajarah ngembangkeun

Dryair ' s Sajarah Kamekaran

Miheulaan Dryair urang - Paper Nyieun Institute ( 1973 ~ 2003 )

Hangzhou garing Air Treatment Equipment Co., Ltd (2004 ~)

 

Oct. 1973 ~ Dec. 1975, commissioned ku tilu ministries na salah panitia (COSTIND), Paper Nyieun Institute dimekarkeun sarta dihasilkeun kabayang desiccant munggaran Cina, sahingga dimimitian nyadiakeun-kinerja tinggi parabot dehumidification pikeun industri utama di Cina.

 

Jun., 1989, Institute dimekarkeun tur diproduksi dina low titik embun Unit dehumidification munggaran Cina.

 

Jan.2004, Paper Nyieun Institute anu ngarombak jeung Hangzhou garing Air Treatment Equipment Co., Ltd ngadeg.

 

Jul. 2004, pausahaan hasil mekarkeun set mimiti Sistim dehumidification-hawa tiis keur basa launching satelit.

 

Jun. 2005, pausahaan ieu dibéréndélkeun diantara konci fostered usaha ngamimitian-up Sains jeung Téhnologi Biro Hangzhou.  

Aug. 2006, runtuyan ZCH ieu ngaranna jadi produk tinggi-tech Zhejiang  

 

Dec. 2006, pausahaan ieu ngaranna jadi perusahaan tinggi-tech Propinsi Zhejiang

 

Taun 2007, Dehumidifier pikeun wahana Armored amphibious dihasilkeun

 

téhnologi kondensasi Deep Mar.2008 ieu dilarapkeun dina Sistim DRYAIR VOC abatement 这 条 增加

 

 

Oct. 2010, pausahaan lulus sertifikasi sistem anyar GJB9001B-2009 baku militér pikeun alat-alat pakarang 

 

Sep. 2011, pausahaan ieu ngaranna jadi-tech High perusahaan Nasional

 

Apr.2014 Pausahaan ieu registrated salaku produsén pikeun Umum Equipment Departemen PLA

 

2014 Aug., Hangzhou Jieer Lingkungan Téknik Co., Ltd diadegkeun, Ieu mangrupakeun Corporation cabangna Hangzhou garing Treatment Air Equipment Co., Ltd sarta parusahaan profésional nu undertakes sagala jinis proyék lingkungan sarta ngabogaan tim profésional pikeun nalungtik, ngarancang , fabrikasi, instalasi, debugging sarta layanan palanggan.

 

Mar.2015 Deep kondensasi tambah téhnologi konsentrasi VOC Bayah geus dilarapkeun ka sistem abatement DRYAIR VOC

Dina Mar.2016, Company éta ngaranna jadi Panalungtikan Center of Hangzhou.

 

Dina May.2016, ZCB-R Series Desiccant dehumidifier kalawan suhu reactivation low geus dimekarkeun.

Dina 2017 Sistim VOC Abatement kadaptar salaku Project Mayor di Propinsi Zhejiang, Cina



WhatsApp Online Chat !