Tentang Kami

 Didirikeun taun 2004, anu perenahna di Qingshan Industrial Park of kota Hangzhou di Cina, Hz DRYAIR geus nyadiakeun solusi lingkungan terpadu jeung sistem kalawan kinerja punjul keur militer & aerospace parabot Cina sarta loba aplikasi sipil séjénna pikeun leuwih ti 10 years.It nyertakeun wewengkon 15000 méter pasagi sarta ngabogaan leuwih ti 160 pagawé, anu ngawengku 5 insinyur senior, 1 sarjana gelar Dokter urang, 5 sarjana gelar Master urang,

Salaku hiji pelopor dina téhnologi desiccant kabayang domestik, staf profésional Hz DRYAIR urang boga loba taun desain, fabrikasi sarta pangalaman jualan di rupa-rupa industri. Hz DRYAIR geus devoted mun R & D tina dehumidifiers desiccant sarta sistem abatement VOC sarta dibales leuwih ti 20 patén-patén Utiliti. parusahaan geus ngembangkeun hiji runtuyan parabot dehumidification dewasa sarta sistem abatement VOC produk .The ngawengku runtuyan ZCLY pikeun industri sasak palapis, runtuyan ZCH pikeun industri litium, runtuyan ZCB pikeun kimia, pangan, industri listrik sarta farmasi sarta, sistem abatement VOC jsb

Hz DRYAIR nyaeta khu di pasar dehumidifier domestik jeung nilai jualan na jauh dihareupeun pesaing lianna. konsumén parusahaan nu sakuliah Dunya, sababaraha konsumén has anu Nanotek Instrumén (AS), General kapasitor (AS), FPA (Australia), anu institut 18 Cina Electronics (CETC) jeung BYD, SABAK, CATL, Hawa, SAFT, Lishen batré di industri litium, Hangzhou East Cina Pharmaceutical Grup di industri farmasi, Wahaha tur hoyong hoyong di industri pangan, jeung sajabana

Sumawona Hz DRYAIR boga kerjasama jero kalawan sababaraha institutes panalungtikan utama domestik ilmiah di R & D tina téhnologi perlakuan hawa, hiji lingkungan nguji laboratorium geus diwangun migawé bareng kalayan Zhejiang universitas, éta bisa nyadiakeun rujukan alus keur pamaréntah pikeun ngeset standar manajemén lingkungan jeung sababaraha industrina séjén standar.



WhatsApp Online Chat !