Babagan awake dhewe

 Madeg ing taun 2004, dumunung ing Qingshan Industrial Park kutha Hangzhou ing China, Hz DRYAIR wis nyediakake solusi lingkungan terpadu lan sistem karo kinerja unggul kanggo militèr & aerospace peralatan China lan akeh aplikasi liyane tiyang sipil kanggo luwih saka 10 years.It Jembaré saka 15000 kothak meter lan wis luwih saka 160 karyawan, kang kalebu 5 engineers senior, 1 lulusan jurusan Doctor kang, 5 lulusan jurusan Master,

Minangka pelopor ing teknologi desiccant wheel domestik, Staff profesional Hz DRYAIR kang wis akeh taun saka desain, pabrikan lan pengalaman dodolan ing sawetara saka sudhut industri. Hz DRYAIR wis pengabdian kanggo R & D dehumidifiers desiccant lan sistem abatement VOC lan diwenehake kanggo luwih saka 20 paten sarana. Perusahaan wis dikembangaké seri saka peralatan dehumidification diwasa lan sistem abatement VOC produk .Ing kalebu seri ZCLY kanggo industri bridge nutupi, seri ZCH kanggo industri lithium, seri ZCB kanggo kimia, panganan, industri listrik lan pharmaceutical lan, sistem abatement VOC etc.

Hz DRYAIR iku utomo ing pasar dehumidifier domestik lan nilai sales sawijining adoh ahead saka saingan liyane. pelanggan perusahaan sing kabeh liwat World, sawetara pelanggan khas sing Nanotek Instruments (USA), Umum kapasitor (USA), FPA (Australia), Institut 18 China Electronics (CETC) lan Casa, BAK, CATL, Kawa, SAFT, Lishen baterei ing industri lithium, Hangzhou East China Pharmaceutical Group ing industri pharmaceutical, Wahaha lan pengin pengin ing industri pangan, etc.

Menapa malih, Hz DRYAIR wis kerjasama jero karo sawetara Gambling utama domestik ngelmu ing R & D teknologi perawatan online, lingkungan Testing Laboratory wis dibangun ing kerjasama karo Zhejiang universitas, iku bisa nyedhiyani referensi apik kanggo pemerintah kanggo netepaké standar Manajemen lingkungan lan sawetara industri standar.



WhatsApp Online Chat !