• 未 标题 -1

Madeg ing taun 2004, dumunung ing Qingshan Industrial Park kutha Hangzhou ing China, Hz DRYAIR wis nyediakake solusi lingkungan terpadu lan sistem karo kinerja unggul kanggo militèr & aerospace peralatan China lan akeh aplikasi liyane tiyang sipil kanggo luwih saka 10 years.It Jembaré saka 15000 kothak meter lan wis luwih saka 160 karyawan, kang kalebu 5 engineers senior, 1 lulusan jurusan Doctor kang, lulusan jurusan 5 Master

Works kita

proyèk anyar

Pengulangan model bisnis kanvas marketing doyo tarik suci grail seri A Financing. Stock fokus pendanaan sukses accelerator pasar kemitraan.

ndeleng liyane
  • Pantai Cenang
  • Queensland universitas teknologi
  • SAFT
  • American beku garing
  • ATL
  • baterei BAK
  • Dow
  • Kawa
  • FPA
  • ganfeng
  • GC
  • GM
  • Casa
  • CATL (1)
  • huihong

WhatsApp Online Chat !