DRYAIR BUDAYA

Budaya DRYAIR

misi Company: Kanggo nggawe lingkungan garing, nyaman lan sehat kanggo liyane Enterprises.

prospek Company: Anjog industri perawatan online, nggawe Enterprises abad kamulyan. 

pedoman Company:

kanggo pelanggan: nyediakake sistem perawatan online paling competitive

kanggo pegawe lan nyekel sahame: rasa seneng, rajin, kasenengan

kanggo masyarakat ing: nyebar budaya harmoni lan nggawe lingkungan sehat 

konsep bisnis: Kanggo nggawe produk karo kinerja luwih dipercaya lan daya iki biaya.

roh Company: Happy, Sincerity, Passion, Ambisi, Sustainability, Sukses

Roh Corporate: adeging, Cooperation, Learning, transcendence
adeging - ngevaluasi saben tugas karo standar pelanggan, lan nepaki saben tugas suntingan heartedly
kerjasama Cooperation -Multi katelu nang perusahaan, karo pelanggan, saingan lan ing, seeking kahanan Win-Win lan pembangunan umum
Learning - Wong-oriented, supaya nindakaken R & D ing proses learning lan learning ing proses R & D, kanggo mbangun perusahaan menyang organisasi learning-jinis
transcendence - transcend dhéwé saya dening saéngga individu lan perusahaan kanggo sinau bebarengan, lan dadi pemimpin saka industri liwat pembaharuan lan inovasi



WhatsApp Online Chat !