за нас

 Основана во 2004 година, кој се наоѓа во Qingshan Индустрискиот парк на градот Хангжу во Кина, HZ DRYAIR е обезбедување на интегрирани решенија за животната средина и системи со супериорни перформанси за воени и воздушната опрема во Кина и многу други цивилни апликации за повеќе од 10 years.It зафаќа површина од 15000 квадратни метри и има повеќе од 160 вработени, кои вклучуваат 5 високи инженери, 1 доктор е дипломиран степен, 5 постдипломски магистерски степен,

Како пионер во домашните технологија десикант тркала, стручен кадар HZ DRYAIR има многу години на дизајн, изработка и продажба искуство во широк спектар на индустрии. HZ DRYAIR е посветен на истражување и развој на десикант одвлажувачи и систем за намалување на емисиите на VOC и се доделува за повеќе од 20 комунални патенти. Компанијата има развиено серија на зрели сушење опрема и систем за намалување на емисиите на VOC производи .На вклучуваат ZCLY серија за мостот слој индустрија, ZCH серија за литиум индустрија, ZCB серија за хемиски, храна, електрична и фармацевтската индустрија и, VOC за намалување на систем итн

HZ DRYAIR е доминантна во домашниот пазар одвлажнување и продажба на вредност е далеку понапред од другите конкуренти. клиенти на компанијата се во целиот свет, некои типични клиенти се Nanotek инструменти (САД), генерал Кондензатор (САД), FPA (Австралија), на 18-ти Институтот на Кина Електроника (CETC) и BYD, Бак, CATL, Ева, SAFT, Lishen во литиум батерија индустрија, Хангжу Исток Кина фармацевтска група во фармацевтската индустрија, Wahaha и сакаат сакате во прехранбената индустрија, итн

Покрај тоа, HZ DRYAIR има длабоки соработка со некои големи домашни научни истражувачки институти во истражување и развој на технологија за третман на воздух, средина лабораторија за тестирање е изградена во соработка со Zhejiang универзитет, таа може да обезбеди добра референца за владата за да го поставите на животната средина за управување со стандарди и некои други индустриски стандарди.WhatsApp Online Chat !