Lowongan

Perfect customer service: 
Dryair menehi kualitas, cepet lan apik layanan kanggo pelanggan, Dryair kanthi weruh sing kualitas dipercoyo lan kualitas layanan akehe produk lengkap sing ndadekake pelanggan ngaso njamin.
Layanan Pre-sale: Utamané kalebu pitakonan customer, pilihan produk, desain solusi, nanggepi technical, lan ing.
Layanan In-sale: Utamané kalebu instalasi, pengawasan saka instalasi lan printah.
Sawise-sales service: Kalebu consulting, acceptance, pamindahan, pengawasan, testing, jawab complaint, latihan customer, ijol-ijolan technical, lan ing.
tanggungan Service: Liwat departemen layanan sawise-sales antarane negara, kang ngleksanakake nanggepi 24-jam, kabeh produk kita dijamin karo layanan sawise-sales sampurna. Kita bakal males kita pelanggan karo produk kualitas unggul, rega paling sarujuk, lan layanan sampurna.



WhatsApp Online Chat !