R & D Ekipit

Talente të shkëlqyera janë themeli për zhvillimin e kompanisë: 
DryAir ka një ekip pioniere dhe novatore të specializuar e cila është më e shkëlqyer në Kinë, duke përfshirë pesë inxhinierë të lartë, tre mbajtësit diplomë master, dhe një kandidat doktorature. Anëtarët kryesorë të Dryair të gjithë kanë njohuri të gjera teorike dhe më shumë se dhjetë vjet përvojë në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe praktika lidhur me pajisje dehumidification.
Me kalimin e viteve, R & D ekip i Dryair ka zhvilluar dhe hulumtuar të gjitha llojet e njësive dehumidification, duke përfshirë vete dhe të kombinuara dehumidifiers rrotullues, dehumidifiers direkte ftohur rrotullues, vesa e ulët njësitë pikë dehumidification për industrinë bateri litium, Thesari dehumidifiers rrethore rrotullues, katër-sezon dehumidifiers celular për anijet, tharje pajisje për kabinën e avionit, minapastruesit pajisje dehumidification dhe satelitore peshqesh dehumidifiers lagështi të ulët (duke u përdorur për herë të parë në nisjen satelitore, për të cilat Taiyuan Satellite Launch Station është shpërblyer me të klasit të parë meritës nga ana e Komisionit Qendror Ushtarak) zhvilluar në vitin 2004, pajisje të veçantë dehumidification për nëndetëse e zhvilluar në vitin 2005, pajisje të veçantë dehumidification për anijet degaussing i zhvilluar në vitin 2006, pajisje të veçantë dehumidification për automjete të blinduara i zhvilluar në vitin 2007, pajisje të veçantë dehumidification për Yuanwang 5 anije të monitorimit në vitin 2008. Një numër i teknologjive kanë mbushur boshllëqet në Kinë.WhatsApp Online Chat !