shërbimi ndaj klientit

Perfect konsumatorëve të shërbimit: 
Dryair ofron cilësi të lartë, shërbime të shpejta dhe të përmirësuara për konsumatorët, Dryair është plotësisht i vetëdijshëm se cilësia e besueshme dhe shërbim me cilësi të lartë përbëjnë një produkt të plotë që e bën pjesa tjetër e siguroi konsumatorët.
Shërbimet e para-shitjes: kryesisht duke përfshirë kërkesat e konsumatorëve, zgjedhjen e produktit, dizajn zgjidhje, përgjigje teknike, dhe kështu me radhë.
Në-shitje shërbimet: kryesisht duke përfshirë instalimin, mbikëqyrjen e instalimit dhe komisioneve.
Pas shitjes shërbimi: duke përfshirë konsultime, pranimit, zhvendosje, inspektimit, testimit, trajtimin e ankesave, trajnimit të konsumatorëve, shkëmbimet teknike, dhe kështu me radhë.
Sigurimi i shërbimit: Nëpërmjet departamentet e pas shitjes shërbimi në të gjithë vendin, të cilat zbatojnë përgjigje 24-orëshe, të gjitha produktet tona janë të garantuara me të përsosur pas shitjes shërbimi. Ne do të paguaj klientëve tanë me produkte të cilësisë së lartë, çmim më të favorshme, dhe shërbimet e përsosur.WhatsApp Online Chat !