DRYAIR KULTURA

DRYAIR Kultura

Misioni i kompanisë: Për të krijuar ambient të thatë, të rehatshme dhe të shëndetshme për më shumë ndërmarrjeve.

perspektiva Company: drejtues të industrisë trajtimit të ajrit, duke krijuar një ndërmarrje të shekullit lavdi. 

Company udhëzues:

për konsumatorët: ofrimin e sistemit më konkurruese trajtimit të ajrit

për punonjësit dhe aksionerët: lumturi, zell, përmbushja

për shoqërinë: përhapjen e kulturës harmoni dhe krijimin e një mjedisi të shëndetshëm 

Koncepti i ndërmarrjes: Për të bërë produktet me performancën më të besueshme dhe të kursimit të kostos.

shpirti i kompanisë: Happy, Sinqeriteti, Passion, Ambition, Qëndrueshmëria, Suksesi

Shpirti Corporate: Përkushtim, Bashkëpunimi, Learning, përsosuri
Përkushtimi - Vlerësimi çdo detyrë me standardet e konsumatorëve, dhe të përmbushin çdo detyrë të vogël zemër
bashkëpunimit Bashkëpunimi Multi-partiak brenda kompanisë, me klientët, konkurrentët dhe kështu me radhë, duke kërkuar situatë të favorshme dhe të përbashkët zhvillimi
Learning - njerëz të orientuar, të mbajtur zbatimin e R & D në procesin e të mësuarit dhe të mësuarit në procesin e R & D, për të ndërtuar kompaninë në një organizatë të mësuarit tipit
përsosuri - kapërcej veten vazhdimisht duke i lejuar individit dhe kompania për të mësuar së bashku, dhe të bëhet lider në industrinë përmes reformave dhe inovacionitWhatsApp Online Chat !