Основана во 2004 година, лоцирана во индустрискиот парк Qingshan во градот Хангжу во Кина, HZ DRYAIR обезбедува интегрирано еколошки решенија и системи со супериорни перформанси за кинеската воена и воздушна опрема и многу други цивилни апликации повеќе од 10 години. Зафаќа површина од 15000 квадратни метри и има повеќе од 160 вработени, кои вклучуваат 5 високи инженери, 1 дипломиран доктор, 5 дипломиран магистер

Нашите дела

неодамнешни проекти

Итерација бизнис модел платно маркетинг влечење светиот грал серија А финансирање.Фокус на акции за акцелератор за партнерство на пазарот за успех.

Гледај Повеќе
 • хефеи
 • Универзитетот за технологија во Квинсленд
 • SAFT
 • Американско замрзнување
 • ATL
 • Батерија BAK
 • DOW
 • ЕВА
 • FPA
 • ганфенг
 • GC
 • ГМ
 • бајд
 • CATL (1)
 • хуихонг
WhatsApp онлајн разговор!