CATL

1

CATL pisanan produksi baterei taunan ing donya. Lan cooperates karo macem-macem carmakers domestik lan internasional kondhang.

DRYAIR wis nyediakake sistem dehumidification desiccant kanggo CATL wiwit 2017.


wektu Post: May-31-2018

WhatsApp Online Chat !