Aplikasi

  • Farmasi

    Farmasi

    Pharmaceutical Ing manufaktur farmasi, akeh powerers banget higroskopis.Yen lembab, iki angel diproses lan umure winates.Kanggo alasan kasebut, ing proses manufaktur, pengepakan lan panyimpenan produk farmasi, ...
    Waca liyane
  • Lapisan

    Lapisan

    Sumber utama VOC buatan manungsa yaiku lapisan, utamane cat lan lapisan pelindung.Solvents dibutuhake kanggo nyebar film protèktif utawa dekoratif.Amarga sifat solvency sing apik, NMP digunakake kanggo mbubarake macem-macem polimer.Iki uga digunakake akeh banget ing ...
    Waca liyane
  • Panganan

    Panganan

    Panganan Tingkat asor udara sing dikontrol kanthi apik penting banget kanggo kualitas produk sing wis rampung ing industri panganan kayata coklat lan gula, loro-lorone higroskopis banget. Nalika kelembapan dhuwur, prodhuk kasebut bakal nyerep kelembapan lan dadi lengket kanggo mesin kemasan lan ...
    Waca liyane
  • Jembatan

    Jembatan

    Bridges Corrosion karusakan bisa mimpin kanggo biaya gedhe ing jembatan, mulane lingkungan sing tetep maksimum 50% RH watara perlu kanggo anti-karat construction baja ing proses construction jembatan.Produk sing gegandhengan:(1).(2) Instance klien:...
    Waca liyane
  • Lithium

    Lithium

    Industri Lithium Baterei Lithium minangka produk sensitif higroskopis lan kelembapan sing dhuwur lan kelembapan sing dhuwur ing manufaktur lithium bakal nyebabake akeh masalah produk litium, kayata kinerja ora stabil, nyuda umur beting, nyuda kapasitas discharge.Th...
    Waca liyane
  • gudang, Panyimpenan ing kulkas

    gudang, Panyimpenan ing kulkas

    Panyimpenan Dipendhem Masalah paling gedhe ing panyimpenan ing kulkas yaiku es lan es, amarga nalika udhara anget kena kontak karo lingkungan sing adhem, fenomena iki ora bisa dihindari.Yen dehumidifiers ditrapake kanggo nggawe lingkungan garing ing panyimpenan kulkas, masalah iki bakal ditanggulangi lan ...
    Waca liyane
  • Aplikasi Militer

    Aplikasi Militer

    Panyimpenan Militer Puluhan ewu dehumidifier digunakake kanggo nglindhungi peralatan militer sing larang ing kabeh bagean ing jagad iki, nyuda biaya pangopènan kanthi drastis lan nambah kesiapan tempur peralatan militer kayata pesawat, tank, kapal lan militer liyane ...
    Waca liyane
  • Ban Kaca Kimia

    Ban Kaca Kimia

    Kimia Umume pupuk ngemot uyah sing larut ing banyu, sing wis kabukten efektif kanggo nyedhiyakake nutrisi mineral kanggo tanduran.Kabeh bahan pupuk langsung kena pengaruh banyu lan bisa berinteraksi karo kelembapan ing atmosfer sing biasane nyebabake ...
    Waca liyane
  • Platik

    Platik

    Nalika pembangkit listrik tenaga nuklir dipateni kanggo ngisi bahan bakar - proses sing bisa njupuk udhara dehumidified setaun bisa njaga komponen non-nuklir kaya boiler, kondensor, lan turbin bebas karat.Masalah kelembapan industri plastik utamane disebabake dening kondensasi ...
    Waca liyane
Chat Online WhatsApp!