aplikasi

  • Pharmaceutical

    Pharmaceutical

    Pharmaceutical Kubu pharmaceutical, akeh poweders Highly hygroscopic.When lembab, iki angel kanggo proses lan wis winates beting gesang. Awit, ing Manufaktur, packaging lan proses nyimpen barang pharmaceutical, tingkat strictly kontrol saka asor i ...
    Waca liyane
  • Coating

    Coating

    A sumber utama saka VOC wong-digawe kemul, utamané cat lan kemul protèktif. Pelarut sing dibutuhaké kanggo nyebar film protèktif utawa hiasan. Amarga solvency menehi, NMP digunakake kanggo dissolve sawetara saka sudhut polimer. Sampeyan uga dipigunakaké akeh banget ing ion lithium baterei fabricat ...
    Waca liyane
  • Food

    Food

    Blok tingkat kontrol uga asor banget penting kanggo kualitas prodhuk rampung ing industri panganan kayata coklat lan gula, loro kang Highly hygroscopic.When asor dhuwur, prodhuk bakal nresep Kelembapan lan dadi caket, banjur teken kanggo mesin packaging lan ...
    Waca liyane
  • Bridge

    Bridge

    Bridges Corrosion damage can lead to large costs in bridge, therefore an environment that keeps a maximum of 50% RH around is necessary for anti-corrosion of the steel construction in the process of bridge construction. Related products:(1).(2) The client instance: New Jinggangshan Bridge
    Waca liyane
  • lithium

    lithium

    lithium Industry Lithium sing dhuwur hygroscopic lan Kelembapan produk sensitif lan Highly asor ing Manufaktur lithium bakal nimbulaké akeh masalah produk lithium, kayata kinerja kahanan kang ora tetep, abang urip beting, abang saka kapasitas discharge. Iki kok dadi importa ...
    Waca liyane
  • mining, Storage refrigerated

    mining, Storage refrigerated

    Refrigerated Panyimpenan alangan paling gedhe ing panyimpenan refrigerated punika Frost lan es, amarga nalika air anget awon kontak karo lingkungan kadhemen, kedadean iki ono. Yen dehumidifiers sing Applied kanggo nggawe lingkungan garing ing panyimpenan refrigerated, masalah iki bakal ditanggulangi lan ...
    Waca liyane
  • Aplikasi Military

    Aplikasi Military

    Military Storage Puluhan ewu dehumidifiers digunakake kanggo nglindhungi peralatan militer larang ing kabeh bagéan donya, nglereni biaya pangopènan drastis lan nambah teruse pertempuran peralatan militer kayata pesawat, nawakke, kapal lan materi militèr liyane. produc Related ...
    Waca liyane
  • Kimia Kaca Tirus

    Kimia Kaca Tirus

    Kimia Paling fertilizers ngemot uyah banyu-telat, kang wis buktiaken dadi efektif ing nyediakke gizi Mineral kanggo crops.All bahan pupuk sing langsung kena pengaruh dening banyu lan bisa sesambungan karo Kelembapan ing atmosfer kang biasane kasil asil undesirable kayata caking o. ..
    Waca liyane
  • Platic

    Platic

    Nalika tanduran daya nuklir wis mati kanggo refueling-proses sing bisa njupuk online sataun-dehumidified bisa tetep komponen non-nuklir kayata BOILERS, condensers, lan turbin teyeng free. Masalah asor saka industri plastik utamané amarga kedadean kondensasi ing su ...
    Waca liyane

WhatsApp Online Chat !