kasus

  • Northvolt AB

    Northvolt AB

    Connstruction for Turn-key dry room system and desiccant dehumidification equipment in Northvolt is almost finished.
    Waca liyane
  • CATL(Qinghai factory)

    CATL(Qinghai factory)

    we have supplied 14sets of desiccant dehumidifier for CATL(Qinghai factory) in 2018: ZCB-Z160-16000 1set  ZCB-Z220-22000 1set ZCB-Z150-15000 2set ZCB-Z200-20000 1set ZCH-Z-7000X  1set ZCH-Z-35000S 1set ZCH-Z-20000S 2sets,ZCH-Z-18000S 1set ZCH-Z-7000S 3sets ZCH-D-1500X 1set
    Waca liyane
  • WHTB GLASS LLC

    WHTB GLASS LLC

    Turn-key dry air system(which include desiccant dehumidifier, air cooled chiller, air ductwork, water pipes and dry room) installed by Hangzhou Dryair is completed in WHTB GLASS LLC in Longisland ,New York successfully.
    Waca liyane
  • CATL

    CATL

    CATL pisanan produksi baterei taunan ing donya. Lan cooperates karo macem-macem carmakers domestik lan internasional kondhang. DRYAIR wis nyediakake sistem dehumidification desiccant kanggo CATL wiwit 2017.
    Waca liyane
  • Microvast, Inc. China Facility ing Huzhou, Provinsi Zhejiang

    Microvast, Inc. China Facility ing Huzhou, Provinsi Zhejiang

      In 2014,Hangzhou Dryair’s Low Dew Point Desiccant Dehumidifier ZCH-15000,ZCH-18000 were used to supply low dew point air at -45℃(73F)for 1040 square meters (11200 square feet) Dry Room. In 2011, a turn key dry room of 7500 sq.feet including low dew point desiccant dehumidifiers ZCH-8000...
    Waca liyane
  • Casa NEW ENERGY

    Casa NEW ENERGY

    Casa minangka panyedhiya solusi energi anjog donya saiki nyediakke produk energi kanggo luwih saka 30 negara lan wilayah ing limang bawana, kejaba Antartika. Ing 2014 dew Low titik desiccant dehumidifier ZCH-6000s (T: 20 ± 1 ℃, Td≤-50 ℃) ing 2009 Low dew titik desiccant dehumidifier ZCH-22000 (T: 20 ± 1 ℃, ...
    Waca liyane
  • Saft baterei, China

    Saft baterei, China

    Ing 2015, 2sets saka dew Low titik desiccant dehumidifiers ZCH-18000S kanggo 4300square kaki * Majelis 8.8ft workshop 1 set of Low dew titik desiccant dehumidifier ZCH-15000S kanggo 2690square kaki * 8.8ft Lithium Injection Kamar
    Waca liyane
  • Dow Chemical (China) Investment Company Limited

    Dow Chemical (China) Investment Company Limited

    Waca liyane
  • ATL

    ATL

    ATL yaiku produser anjog ing donya lan pamuka saka lithium-ion. DRYAIR wis nyediakake sistem desiccant dehumidification kanggo ATL & CATL wiwit 2017.
    Waca liyane
  • General Motors

    General Motors

    General Motors (China) Investment Company Limited MODEL NO.:NMP RECOVERY SYSTEM JRH-2500           Condensing unit NC-16AS           Cooling pipes
    Waca liyane
  • energi Kawa

    energi Kawa

    Kawa Energy Co., Ltd Kawa Energy Co., Ltd iki diadegaké ing taun 2001 lan duwé spesialisasi ing lithium dhuwur-energi batteries.EVE punika panyedhiya paling gedhé saka sel lithium Primary ing China. Ing taun 2009, Kawa dados perusahaan sepisan ing GEM ing Shenzhen (kode Stock: 300014.SZ). Ing 2015 NMP waras ...
    Waca liyane
  • Pantai Cenang Guoxuan Hi-tech energi daya

    Pantai Cenang Guoxuan Hi-tech energi daya

    Pantai Cenang Guoxuan High-tech Power Energy Co., Ltd Pantai Cenang Guoxuan High-tech Energy Power Co., Ltd. iki didegaké ing Mei, 2006, kang locates ing Yaohai zona industri, Pantai Cenang ing provinsi Anhui. Umumé, ing wilayah construction Occupy 100, 000 meter persegi. Akun pendaftaran 50 yuta CNY, lan ...
    Waca liyane
  • Ganfeng Lithium

    Ganfeng Lithium

    Jiangxi Ganfeng Lithium Co., Ltd punika perusahaan hi-tech kang didegaké ing taun 2000, dijamin ilmu, industri lan perdagangan karo area 300 hektar Cina, ibukutha kedhaftar saka 75.000.000 Yuan, 450 Staff, 160 wong sing engineers, teknisi lan Administrator (80 saka dhuwur-tingkat lan ti penengah ...
    Waca liyane
  • baterei BAK

    baterei BAK

    BAK baterei Shenzhen BAK iku sawijining perusahaan global anjog saka sel baterei adhedhasar lithium, produk utama kalebu bentuke silinder, sel baterei prisma lan polimer yaiku komponèn utama saka strum maneh batre umum digunakake ing telpon seluler, komputer notebook lan cons hotspot ...
    Waca liyane
  • American beku Garing

    American beku Garing

    1st Kamar: T = 12-20 ℃, RH≤30% Size: 60,5 sq.m (636.5sq.ft) Dhuwur: 3.3m (11ft) 5 wong ZCB-Z-3000 (3000CMH / 1764CFM) 2 Kamar T = 23 ± 1 ℃ RH≤1%, Td≤-35 ℃ ing Size kamar garing: 123sq.m (1312.5) Dhuwur: 3.3m (11ft) 3 wong ZCB-Z-12000S (12000CMH / 7058CFM)
    Waca liyane
  • Queesland University of Technology

    Queesland University of Technology

    1st Dry Room: T=20-22℃ RH≤30%  in the dry room Size:  29 sq.m Height: 3m 2 people ZCB-D45-4500(4500CMH/2647CFM)   2nd Dry Room T=20-22℃ Td≤-45℃ RH≤0.5%in the dry room 41sq.m Height: 3m 2 people ZCH-4000S+FFU 2sets 
    Waca liyane
  • Nanotek Instruments

    Nanotek Instruments

    1st Dry Room: T=23±1℃ RH≤10%  in the dry room Size:  58.7 sq.m(630 sqare.foot) Height: 3m(9.84foot) 5 people ZCB-D45-4500(4500CMH/2647CFM)   2nd Dry Room T=23±1℃ RH≤1%, Td≤-35℃ in the dry room 128.7sq.m (1395 sqare.foot) Height: 3m(9.84foot) 7  people ZCH-8000S(8000CMH/4705CFM)
    Waca liyane
  • Umum kapasitor

    Umum kapasitor

    1st Dry Room: Size:  37 sq.m(400 sqare.foot) Height: 3m(9.84foot) 5 people   2nd Dry Room 149sq.m (1600 sqare.foot) Height: 3m(9.84foot) 10  people T:18-22℃ Td≤-45℃ in the dry room Supply air: 18-22℃ Td≤-65℃ ZCH-D-28000S(28000CMH/16450CFM)
    Waca liyane
  • Fergrove Pharmaceutical

    Fergrove Pharmaceutical

    baris produksi Capsule: 1st Produksi line: T≤20 ℃ RH≤15% ing Size kamar garing: 96 sq.m Dhuwur: 2.5m ZCB-R-12000 (12000CMH / 7058CFM) 2st Produksi line: T≤20 ℃ RH≤ 15% ing Size kamar garing: 96 sq.m Dhuwur: 2.5m ZCB-R-12000 (12000CMH / 7058CFM) 3st Produksi line: T≤20 ℃ RH≤15% ing kamar garing ...
    Waca liyane

WhatsApp Online Chat !