Principles apa Dryair Products

1.Dehumidifying Asas:

Ing pangolahan produksi, efek pasif saka Kelembapan ing produk wis mesthi wis masalah ...

Air dehumidification iku resolusi sregep lan bisa ngrambah dening saperangan cara: Cara kapisan cooling udhara ing ngisor iki titik ebun lan njabut Kelembapan déning kondensasi. Cara iki efektif nalika kahanan titik ebun 8 - 10 o C utawa luwih; cara liya wis nresep Kelembapan dening materi desiccant. Serat Keramik saka impregnated agen hygroscopic keropos sing diolah dadi balapan mlayu honeycomb-kaya. Struktur dehumidification prasaja, lan bisa tekan -60 o C utawa kurang liwat kombinasi khusus saka bahan desiccant. Cara cooling efektif kanggo aplikasi cilik utawa tingkat asor wis arep kontrol; kanggo aplikasi sing luwih gedhe, utawa tingkat asor kudu kontrol kanggo tingkat kurang banget, desiccant dehumidification dibutuhake.

DRYAIR  Sistem  nggunakke cooling teknologi cara, uga gembong desiccant struktur mRNA. Nalika ditampilake ing tokoh, motor drive setir desiccant kanggo muter 8 kanggo 18 kaping saben jam, lan bola-bali nyerap Kelembapan liwat tumindak regenerasi, kanggo nyedhiyani online garing. Roda desiccant iki kapérang dadi wilayah Kelembapan lan wilayah regenerasi; sawise Kelembapan ing udhara wis dibusak ing wilayah Kelembapan rodha, niup dikirim ing garing online menyang kamar. Setir Duwe digunakke banyu muter kanggo wilayah regenerasi, lan udhara banjur lair malih (air panas) wis dikirim liwat setir saka arah mbalikke, ngusir banyu, supaya setir bisa terus bisa.

Udhara kaenggalaken wis digawe panas karo salah siji pemanas uap utawa pemanas elektrik. Amarga sifat khusus saka gel silikon super lan molekul-sieve ing setir desiccant, DRYAIR  dehumidifiers bisa éling dehumidification dadi ing gedhe Jumlah saka volume air, lan syarat isi Kelembapan banget kurang. Liwat cocog lan kombinasi, isi Kelembapan saka udhara dianggep bisa kurang saka 1g / kg saka garing online (witjaksono kanggo suhu titik ebun -60 o C). DRYAIR  dehumidifiers ngirim kinerja banget malah luwih sing dicethakaké ana ing lingkungan kurang asor. Kanggo njaga suhu stabil saka garing online, iku saranake kanggo kelangan mudhun utawa panas munggah ing udhara dehumidified dening nginstall peralatan air-kahanan utawa mesin ingkang ndamel benter.

图片 1

2.Principle saka peralatan perawatan VOC:

Apa VOC concentrator?

VOC concentrator bisa èfèktif ngresiki lan musataken VOC stream online laden kesel saka pabrik industri. Miturut kang digabungake karo incinerator utawa peralatan Recovery solvent, loro dhisikan lan operasi biaya saka kabeh sistem VOC abatement bisa drastis suda.

 VOC konsentrasi rotor digawe saka honeycomb kertas anorganik minangka landasan, kang High-Silika zeolite (Molekuler Sieve) wis impregnated. rotor dipérang dadi 3 zona kayata proses, desorption lan cooling zona dening struktur casing panas resistance sealing online. rotor wis saya diputer ing kacepetan rotasi paling luweh dening motor semangat.

Principal VOC concentrator:

Nalika gas VOC laden exhaust liwat zona proses saka rotor kang terus-terusan diputer, ing zeolite incombustible ing rotor nyerap VOC lan gas diresiki wis kenthekan kanggo sekitar ing; VOC digunakke bagean rotor banjur diputer menyang zona desorption, endi VOC digunakke bisa desorbed karo jumlah cilik saka suhu dhuwur desorption online lan klempakan kanggo tingkat konsentrasi dhuwur (1 kanggo 10 kaping). Banjur, ing gas VOC klempakan dhuwur ditransfer kanggo sistem perawatan kirim cocok kayata incinerators utawa sistem Recovery; sisih desorbed saka rotor punika luwih rotated kanggo zona cooling, ngendi zona wis digawe adhem ing gas cooling. A part VOC gas exhaust laden saka pabrik liwat zona cooling lan ditransfer menyang exchanger panas utawa mesin ingkang ndamel benter kanggo digawe panas lan digunakke minangka desorption online. 



WhatsApp Online Chat !