Kawruh umum

Mode saka Dehumidification: 
1. Cooling dehumidification
Udhara wis digawe adhem kanggo ngisor titik ebun, lan banjur ing banyu padat wis dibusak.
Cara iki efektif ing kawontenan titik ebun 8 ~ 10 ℃ utawa liyane.
2. komprèsi dehumidification
Compress lan kelangan udhara lembab kanggo misahake Kelembapan.
Cara iki efektif nalika volume angin cilik nanging ora cocok kanggo kahanan ing volume angin gedhe.
3. Liquid panyerepan dehumidification
Lithium klorida solusi semprotan digunakake kanggo nresep Kelembapan.
Titik embun bisa suda kanggo -20 ℃ utawa supaya, nanging peralatan iki gedhe, lan Cairan panyerepan kudu diganti.
4.Wheel-jinis desiccant dehumidification
Ing serat Keramik saka impregnated agen hygroscopic keropos sing diolah dadi balapan mlayu honeycomb-kaya kanggo ventilasi.
Struktur dehumidification prasaja, kang bisa tekan -60 ℃ utawa kurang liwat kombinasi khusus saka TCTerms ebun.
Iki cara sing digunakake dening Jierui.

 

NMP stands for N-metil-2-Pyrrolidone

Wiwit NMP wis titik didih dhuwur lan kurang meksa uap ing suhu normal, iku bisa gampang kakondensasi dening cooling ngisor suhu normal. Miturut rumus saka Antoine, Kanthi saka sawijining ciri, Recovery saka NMP bisa dilakokaké dening cooling (kasedhiya yen jumlah Recovery banyu tambah yen gas dryer exhaust ngandhut banyu).

1

Kaluwihan  saka rotors konsentrasi VOC:

 

kinerja 1.dhuwur & efficiency

Nggunakake zeolit ​​silika High lan carbons urip karo kapasitas adsorption gedhe tenan ngidini VOCconcentrator kita kanggo flexibly nambani macem-macem jinis VOC lan bisa ing kahanan sing beda-beda saka operasi.

2.Capability nambani VOC karo titik didih dhuwur

bahan karbon wis kangelan kanggo nambani VOC karo titik didih dhuwur amarga watesan suhu desorption sawijining. Ing kontras, karakteristik rotors zeolite kita panas resistance incombustible lan dhuwur, sing mbisakake concentrator VOC kita nggunakake online adsorption karo suhu dhuwur.

3.Inertness
  VOC gampang polymerized dening energi panas (eg styrene, cyclohexanone, etc) bisa èfèktif dianggep dening High-Silika zeolite.

4.Cleanability & aktifitas dening panas perawatan khusus

rotors zeolite kita liwat proses calcining wis teka kabeh materi anorganik kalebu adesif. Clogging ing unsur rotor bisa kedaden sawise wektu tartamtu use.But, aja padha sumelang !! rotor punika washable ing proses sing tepat kanggo mbusak nambah dust.It kang luwih apik sing rotor zeolite kita bisa reactivated dening panas perawatan miturut kahanan.

Aplikasi khas rotors konsentrasi VOC:

Industry

Bisa subyek Facility / line Product kanggo kontrol VOC

VOC dianggep

pabrikan otomotif / Parts Booth Painting Toluene, Xylene, ester, alcohols
Edo Steel Furnitur Painting Booth, Oven
Printing Dryer
Tape / Produsèn tape Magnetik proses Coating, unit Cleaning Keton, Mek, Cyclohexanone, Methylisobutylketones, etc.
kimia refinery lenga, reaktor hidrokarbon aromatik, asam Organic, Aldehida, alcohols
Sintetis resin / Glue Maker Plastics, proses Plywood Manufaktur Styrene, Aldehida, ester
Semi-dirijen unit Cleaning Alcohols, keton, amina

Migunani dew Tabel titik konversi:

° Cdp g / kg ° FDP gr / lb
-60 0,0055 -76 0,039
-59 0,0067 -74,2 0,047
-58 0,008 -72,4 0,056
-57 0,0092 -70,6 0,064
-56 0,0104 -68,8 0,073
-55 0,0122 -67 0,085
-54 0,0141 -65,2 0,099
-53 0,0159 -63,4 0,11
-52 0,0178 -61,6 0.12
-51 0,02 -59,8 0,14
-50 0,024 -58 0,17
-49 0,027 -56,2 0,19
-48 0.03 -54,4 0.21
-47 0,034 -52,6 0,24
-46 0,039 -50,8 0,27
-45 0,043 -49 0.3
-44 0,047 -47,2 0.33
-43 0,054 -45,4 0,38
-42 0,061 -43,6 0,43
-41 0,068 -41,8 0,48
-40 0,076 -40 0.53
-39 0,086 -38,2 0,6
-38 0,097 -36,4 0.68
-37 0,11 -34,6 0,77
-36 0,122 -32,8 0.85
-35 0,137 -31 0,96
-34 0,151 -29,2 1.1
-33 0,168 -27,4 1.2
-32 0,186 -25,6 1.3
-31 0.21 -23,8 1.5
-30 0,23 -22 1.6
-29 0.25 -20,2 1.8
-28 0,28 -18,4 2
-27 0,31 -16,6 2.2
-26 0.35 -14,8 2,5
-25 0,38 -13 2.7
-24 0,43 -11,2 3
-23 0.47 -9,4 3.3
-22 0,52 -7,6 3.6
-21 0,57 -5,8 4
-20 0,63 -4 4.4
-19 0,69 -2,2 4.8
-18 0,76 -0,4 5.3
-17 0,84 1.4 5.9
-16 0,93 3.2 6.5
-15 1.01 5 7.1
-14 1.11 6,8 7,8
-13 1.22 8.6 8.5
-12 1.33 10.4 9.3
-11 1,45 12,2 10.2
-10 1.6 14 11,2
-9 1,74 15.8 12,2
-8 1.9 17,6 13.3
-7 2.1 19.4 14.7
-6 2.3 21,2 16.1
-5 2,5 23 17,5
-4 2.7 24,8 18,9
-3 2.9 26,6 20,3
-2 3.2 28,4 22.4
-1 3,5 30,2 24.5
0 3.8 32 26,6
1 4 33,8 28
2 4.3 35,6 30,1
3 4.7 37.4 32,9
4 5 39,2 35
5 5,4 41 37,8
6 5.8 42.8 40,6
7 6.2 44,6 43,4
8 6.6 46,4 46,2
9 7.1 48.2 49,7
10 7,6 50 53,2
11 8.1 51,8 56,7
12 8.7 53,6 60,9
13 9.3 55,4 65,1
14 9.9 57,2 69,3
15 10,6 59 74,2
16 11,3 60,8 79,1
17 12,1 62,6 84,7
18 12,9 64,4 90.3
19 13.7 66,2 95,9
20 14,6 68 102.2
21 15,6 69,8 109,2
22 16,6 71,6 116,2
23 17,7 73,4 123,9
24 18,8 75,2 131,6
25 20 77 140
26 21,3 78,8 149,1
27 22,6 80,6 158,2
28 24 82,4 168
29 25.5 84,2 178,5
30 27,1 86 189,7
31 28,8 87,8 201,6
32 30,5 89,6 213,5
33 32,4 91,4 226,8
34 34,4 93,2 240,8
35 36,4 95 254,8
36 38,6 96,8 270,2
37 40,9 98,6 286,3
38 43,4 100,4 303,8
39 46 102.2 322
40 48,7 104 340,9
° Cdp g / kg ° FDP gr / lb

 



WhatsApp Online Chat !