Microvast, Inc. China Facility ing Huzhou, Provinsi Zhejiang

1

2

 

Ing 2014, Hangzhou Dryair kang Low Dew Point Desiccant Dehumidifier ZCH-15000, ZCH-18000 padha digunakake kanggo sumber air titik ebun kurang ing -45 ℃ (73F) kanggo 1040 meter (11200 kaki persegi) Garing Kamar.

Ing 2011, siji tombol kamar garing saka 7500 sq.feet kalebu dew kurang titik desiccant dehumidifiers ZCH-8000, ZCH-12000, ZCH-15000, ZCH-16000, ZCH-22000 kanggo sumber air ing Td≤-40 ℃.

3


wektu Post: May-31-2018

WhatsApp Online Chat !