Услуги на клиентите

Совршен клиент сервис: 
Dryair обезбедува висок квалитет, брза и подобрени услуги за клиенти, Dryair е свесна дека сигурен квалитет и висок квалитет на услугата се добие комплетен производ кој го прави на клиентите да бидат сигурни.
Пред-продажба на услуги: главно, вклучувајќи ги клиент пребарувања, избор на производ, проектирање, технички одговор, и така натаму.
Во-продажба на услуги: Главно, вклучувајќи инсталација, надзор на инсталација и пуштање во работа.
По-продажба на услуги: вклучувајќи и консултации, прифаќање, поместување, инспекција, тестирање, справувањето со жалби, обука на купувачи, техничка размена, и така натаму.
Услуга за осигурување: Преку одделенија по услуга-продажба низ целата земја, кои спроведуваат 24-часовен одговор, сите наши производи се загарантирани со внимателен услуга по продажбата. Ние ќе го отплати нашите клиенти со производи со супериорен квалитет, најповолна цена, и совршена услуги.WhatsApp Online Chat !