CATL

1

CATL urutan kahiji dina produksi batré taunan di dunya. Sarta eta cooperates kalawan sababaraha carmakers domestik jeung internasional well-dipikawanoh.

DRYAIR geus nyadiakeun sistem dehumidification desiccant pikeun CATL saprak 2017.


waktos pos: Méi-31-2018

WhatsApp Online Chat !