aplikasi

  • farmasi

    farmasi

    Farmasi Dina manufaktur farmasi, loba poweders anu kacida hygroscopic.When beueus, ieu hese ngolah na geus dugi rak-hirup. Alesan ieu, dina manufaktur, bungkusan na proses nyimpen produk farmasi, tingkat mastikeun dikawasa of asor i ...
    Maca deui
  • lapisan wulu

    lapisan wulu

    Hiji sumber utama VOCs jieunan manusa anu coatings, utamana cét sarta coatings pelindung. Pangleyur diwajibkeun nyebarkeun hiji pilem pelindung atawa hiasan. Alatan sipat solvency alus na, NMP ieu dipaké pikeun ngaleyurkeun rupa-rupa polimér. Éta ogé dipaké beurat dina ion litium batré fabricat ...
    Maca deui
  • kadaharan

    kadaharan

    Dahareun A tingkat dikawasa ogé asor hawa pohara penting pikeun kualitas produk rengse di industri pangan sapertos coklat jeung gula, duanana nu kacida hygroscopic.When asor nya tinggi, anu produk bakal nyerep Uap sarta jadi caket, mangka batang mun mesin bungkusan na ...
    Maca deui
  • jambatan

    jambatan

    Bridges Corrosion damage can lead to large costs in bridge, therefore an environment that keeps a maximum of 50% RH around is necessary for anti-corrosion of the steel construction in the process of bridge construction. Related products:(1).(2) The client instance: New Jinggangshan Bridge
    Maca deui
  • litium

    litium

    accu litium Industri litium mangrupakeun tinggi hygroscopic na Uap produk sénsitip sarta pohara asor di manufaktur litium bakal ngabalukarkeun loba masalah produk litium, kayaning unjuk instability, pangurangan hirup rak, ngurangan kapasitas ngurangan. Ieu naha éta sangkan importa ...
    Maca deui
  • gudang, Panyimpenan Refrigerated

    gudang, Panyimpenan Refrigerated

    Refrigerated Panyimpenan The gangguan pangbadagna di gudang refrigerated mangrupa ibun tur és, sabab lamun hawa haneut asalna kana kontak kalayan lingkungan tiis, fenomena ieu téh bisa dilawan. Mun dehumidifiers nu dilarapkeun kana nyieun lingkungan garing dina panyimpenan refrigerated, masalah ieu bakal direngsekeun hiji ...
    Maca deui
  • Aplikasi militér

    Aplikasi militér

    Militér Panyimpenan Puluhan rébu dehumidifiers anu dipaké pikeun ngajaga peralatan militer mahal dina sakabéh bagian dunya, motong waragad perawatan drastis sarta ngaronjatna kesiapan ngempur pakakas militér kayaning pesawat, bak, kapal na bahan militér lianna. produc patali ...
    Maca deui
  • Kimia Kaca Tirus

    Kimia Kaca Tirus

    Kimia Kalolobaan pupuk ngandung uyah cai-leyur, nu geus kabuktian jadi éféktif dina supplying gizi mineral ka crops.All bahan pupuk anu langsung kapangaruhan ku cai tur tiasa berinteraksi sareng Uap di atmosfir nu biasana ngahasilkeun hasil pikaresepeun kayaning caking o. ..
    Maca deui
  • Platic

    Platic

    Lamun PLTN ieu Cicing turun pikeun refueling-prosés nu bisa nyandak hiji hawa sakabeh sataun-dehumidified bisa tetep komponén non-nuklir kayaning boilers, condensers, sarta PLTMH karat gratis. Masalah asor industri palastik utamana disababkeun ku fenomena kondensasi dina su ...
    Maca deui

WhatsApp Online Chat !