Pangaweruh umum

Modus Dehumidification: 
1. cooling dehumidification
hawa ieu leuwih tiis kana handapeun titik embun, lajeng cai condensed geus dihapus.
Metoda ieu éféktif dina kaayaan yén titik embun nyaeta 8 ~ 10 ℃ atawa leuwih.
2. skéma dehumidification
neken jeung niiskeun hawa beueus pikeun misahkeun Uap anu.
Metoda ieu éféktif lamun volume angin leutik tapi teu cocog kanggo kaayaan volume angin badag.
3. Liquid diserep dehumidification
Litium klorida solusi semprot keur dipaké pikeun nyerep lembab.
Titik embun bisa diréduksi jadi -20 ℃ kapayun, tapi alat-alat nu geus badag, sarta cairan diserep kudu diganti.
4.Wheel-tipe desiccant dehumidification
The serat keramik tina impregnated agén hygroscopic porous aya diolah jadi runners sayang madu-kawas pikeun liang hawa.
Struktur dehumidification téh basajan, nu tiasa ngahontal -60 ℃ atanapi kirang ngaliwatan gabungan husus titik embun.
Ieu métode dipaké ku Jierui.

 

NMP nangtung pikeun N-métil-2-Pyrrolidone

Kusabab NMP boga titik golak nu luhur sarta low tekanan uap handapeun suhu normal, éta bisa gampang condensed ku cooling handap suhu normal. Numutkeun rumus Antoine, Ku cara maké na ciri, recovery ti NMP bisa dilakukeun ku cooling (disadiakeun yén jumlah recovery cai ngaronjat lamun gas dryer knalpot ngandung leuwih cai).

1

Kaunggulan  tina rotors konsentrasi VOC:

 

kinerja 1.High & efisiensi

Ngagunakeun zéolit silika High sarta karbon diaktipkeun kalawan kapasitas adsorption pisan ngamungkinkeun VOCconcentrator urang pikeun flexibly ngubaran rupa-rupa VOCs tur dianggo dina kaayaan béda operasi.

2.Capability of nyampurkeun VOCs kalawan titik golak tinggi

bahan karbon mibanda hiji kasusah pikeun ngubaran VOCs kalawan titik golak tinggi alatan wates hawa desorption na. Kontras, karakteristik rotors Bayah kami anu lalawanan panas incombustible tur luhur, nu nyandak concentrator VOC kami nganggo hawa adsorption kalawan suhu luhur.

3.Inertness
  VOC gampang polimér ku énergi panas (misalna styrene, cyclohexanone, jsb) bisa éféktif diolah ku High-silika Bayah.

4.Cleanability & aktivasina ku perlakuan panas husus

rotors Bayah kami liwat prosés calcining geus datangna ka sadaya bahan anorganik kaasup napel dina. Clogging dina unsur rotor bisa lumangsung sanggeus hiji kurun waktu nu tangtu use.But, ulah salempang !! rotor kasebut bisa diumbah di luhur ditangtoskeun ngaleupaskeun akumulasi dust.It urang malah hadé éta rotor Bayah urang bisa reactivated ku perlakuan panas nurutkeun kaayaan.

Aplikasi has rotors konsentrasi VOC:

industri

Mungkin matuh fasilitas / garis Produk kana control VOCs

VOCs diperlakukeun

produsén otomotif / Bagian stan lukisan Toluene, Xylene, Éster, Alkohol
maker baja jati Ngalukis stan, Oven
pencitakan Dryer
Napel / produsén tape Magnetic prosés palapis, Unit beberesih Keton, MEK, Cyclohexanone, Methylisobutylketones, jsb
kimia kilang lisah minyak, reaktor hidrokarbon aromatik, asam organik, Aldehida, Alkohol
Sintétik résin / lem ker Plastik, prosés lapis manufaktur Styrene, Aldehida, Éster
Semi konduktor unit beberesih Alkohol, keton, amina

Mangpaat embun tabel titik konversi:

° Cdp g / kg ° Fdp gr / sedengkeun
-60 0,0055 -76 0,039
-59 0,0067 -74,2 0,047
-58 0,008 -72,4 0,056
-57 0,0092 -70,6 0,064
-56 0,0104 -68,8 0,073
-55 0,0122 -67 0,085
-54 0,0141 -65,2 0,099
-53 0,0159 -63,4 0,11
-52 0,0178 -61,6 0,12
-51 0,02 -59,8 0,14
-50 0,024 -58 0,17
-49 0,027 -56,2 0,19
-48 0,03 -54,4 0,21
-47 0,034 -52,6 0,24
-46 0,039 -50,8 0,27
-45 0,043 -49 0,3
-44 0,047 -47,2 0,33
-43 0,054 -45,4 0,38
-42 0,061 -43,6 0,43
-41 0,068 -41,8 0,48
-40 0,076 -40 0,53
-39 0,086 -38,2 0,6
-38 0,097 -36,4 0,68
-37 0,11 -34,6 0,77
-36 0,122 -32,8 0,85
-35 0,137 -31 0.96
-34 0,151 -29,2 1.1
-33 0,168 -27,4 1.2
-32 0,186 -25,6 1.3
-31 0,21 -23,8 1.5
-30 0,23 -22 1.6
-29 0,25 -20,2 1,8
-28 0,28 -18,4 2
-27 0,31 -16,6 2.2
-26 0,35 -14,8 2.5
-25 0,38 -13 2.7
-24 0,43 -11,2 3
-23 0,47 -9,4 3.3
-22 0,52 -7,6 3,6
-21 0,57 -5,8 4
-20 0,63 -4 4.4
-19 0,69 -2,2 4,8
-18 0,76 -0,4 5,3
-17 0,84 1.4 5,9
-16 0,93 3.2 6.5
-15 1,01 5 7.1
-14 1,11 6,8 7,8
-13 1,22 8,6 8,5
-12 1,33 10,4 9,3
-11 1,45 12.2 10,2
-10 1.6 14 11,2
-9 1,74 15,8 12.2
-8 1.9 17,6 13,3
-7 2.1 19,4 14,7
-6 2.3 21,2 16,1
-5 2.5 23 17,5
-4 2.7 24,8 18,9
-3 2.9 26,6 20,3
-2 3.2 28,4 22,4
-1 3,5 30,2 24,5
0 3,8 32 26,6
1 4 33,8 28
2 4.3 35,6 30,1
3 4,7 37,4 32,9
4 5 39,2 35
5 5,4 41 37,8
6 5,8 42,8 40,6
7 6.2 44,6 43,4
8 6,6 46,4 46,2
9 7.1 48,2 49,7
10 7.6 50 53,2
11 8,1 51,8 56,7
12 8,7 53,6 60,9
13 9,3 55,4 65,1
14 9,9 57,2 69,3
15 10,6 59 74,2
16 11,3 60,8 79,1
17 12,1 62,6 84,7
18 12,9 64,4 90,3
19 13,7 66,2 95,9
20 14,6 68 102,2
21 15,6 69,8 109,2
22 16,6 71,6 116,2
23 17,7 73,4 123,9
24 18,8 75,2 131,6
25 20 77 140
26 21,3 78,8 149,1
27 22,6 80,6 158,2
28 24 82,4 168
29 25,5 84,2 178,5
30 27,1 86 189,7
31 28,8 87,8 201,6
32 30,5 89,6 213,5
33 32,4 91,4 226,8
34 34,4 93,2 240,8
35 36,4 95 254,8
36 38,6 96,8 270,2
37 40,9 98,6 286,3
38 43,4 100,4 303,8
39 46 102,2 322
40 48,7 104 340,9
° Cdp g / kg ° Fdp gr / sedengkeun

 



WhatsApp Online Chat !