Prinsip gawé di Dryair Produk

1.Dehumidifying Prinsipna:

Dina prosés produksi, efek pasip of Uap on produk geus salawasna geus masalah ...

Hawa dehumidification mangrupakeun resolusi giat sarta bisa dihontal ku sababaraha metodeu: Metodeu kahiji cooling hawa handap titik embun sarta nyoplokkeun Uap ku kondensasi. Metoda ieu éféktif dina kaayaan dimana titik embun nyaeta 8 - 10 o C atawa leuwih; padika kadua nyerep ka Uap ku bahan desiccant. Serat keramik tina impregnated agén hygroscopic porous aya diolah jadi runners sayang madu-kawas. Struktur dehumidification téh basajan, jeung bisa ngahontal -60 o C atanapi kirang ngaliwatan gabungan husus bahan desiccant. Metodeu cooling téh mujarab pikeun aplikasi leutik atawa dimana tingkat kalembaban anu moderately dikawasa; pikeun aplikasi badag, atanapi di mana tingkat kalembaban kudu dikawasa ka tingkat pisan low, desiccant dehumidification anu diperlukeun.

DRYAIR  Systems  ngagunakeun cooling téhnologi metoda, kitu ogé roda desiccant struktur sélulér. Ditémbongkeun saperti dina gambar di, motor drive nu kabayang desiccant mun muterkeun 8 ka 18 kali per jam, sarta sababaraha kali absorbs Uap ngaliwatan hiji aksi kaderisasi, nyadiakeun hawa garing. Kabayang desiccant dibagi kana wewengkon Uap jeung aréa kaderisasi; sanggeus éta Uap dina hawa anu dikaluarkeun di wewengkon Uap of kabayang, blower nu ngirimkeun hawa garing kana kamar. Kabayang sanggeus diserep cai rotates ka aréa kaderisasi, sarta hawa lajeng dihasilkeun (hawa panas) anu dikirim ngaliwatan kabayang ti arah sabalikna, expelling caina, sahingga kabayang bisa neruskeun jalan.

Hawa dihasilkeun dipanaskeun kalayan boh pamanas uap atawa pamanas listrik. Alatan sipat husus tina gél silicone super na molekul-tabung di kabayang desiccant, DRYAIR  dehumidifiers bisa ngawujudkeun dehumidification kontinyu dina jumlahna ageung volume hawa, sarta minuhan sarat tina eusi Uap pisan low. Ngaliwatan cocog jeung kombinasi, eusi Uap tina hawa diolah tiasa kirang ti 1G / kg hawa garing (sarua jeung hawa titik embun -60 o C). DRYAIR  dehumidifiers nganteurkeun kinerja unggulan ieu malah hadé manifested di lingkung asor low. Pikeun ngajaga hawa stabil tina hawa garing, éta sasaena pikeun niiskeun handap atanapi panas nepi ka hawa dehumidified ku cara masang alat-alat hawa-udar atawa manaskeun a.

图片 1

2.Principle pakakas perlakuan VOC:

Naon VOC concentrator?

VOC concentrator bisa éféktif purify sarta konsentrasi VOCs stream hawa sarat exhausted ti pabrik industri. Ku keur digabungkeun jeung incinerator atawa pakakas recovery pangleyur, duanana awal jeung operasi waragad sakabéh sistem VOC abatement bisa drastis ngurangan.

 VOC konsentrasi rotor dijieunna tina sayang madu kertas anorganik salaku substrat, numana High-silika Bayah (molekular tabung) ieu impregnated. rotor nu dibagi kana 3 zona kayaning prosés, desorption jeung cooling zona ku struktur casing na lalawanan panas sealing hawa. rotor kasebut terus diputer di speed rotasi optimum ku motor geared.

Poko VOC concentrator:

Nalika gas VOC sarat knalpot ngaliwatan zona prosés tina rotor nu terus diputer, anu Bayah incombustible di rotor nu absorbs VOCs jeung gas dimurnikeun téh béak keur ambient nu; VOC diserep bagian tina rotor ieu lajeng diputer ka zone desorption, dimana nu VOCs diserep bisa desorbed kalawan jumlah leutik suhu luhur desorption hawa sarta bisa ngumpul ka tingkat konsentrasi luhur (1 nepi ka 10 kali). Lajeng, gas VOC kentel tinggi ditransferkeun ka sistem perlakuan pos luyu kayaning incinerators atawa sistem recovery; bagian desorbed of rotor kasebut satuluyna diputer ka zone cooling, dimana zone nu geus tiis ku gas cooling. Hiji bagian tina VOC gas knalpot sarat ti pabrik ngaliwatan zona cooling na ditransferkeun ka exchanger panas atawa manaskeun pikeun jadi dipanaskeun sarta garapan sakumaha desorption hawa. 



WhatsApp Online Chat !