Патент

 

Патент бр.

Име на патент

1

200910154107.0

Начин на производство на литиум хлорид - силиконско соединение тркало.

2

200920200376.1

Одвлажнувач за сушење со обновена топлина на кондензација

3

200920200375.7

Рамка од алуминиумска легура на единицата за ракување со воздух

4

201020681615.2

Уред за одводнување на одвлажнувач

5

201020681584.0

Десикант одвлажнувач со разменувач на топлина

7

201120481025.х

Десикантен одвлажнувач

8

201120480964.2

Одвлажнувач со ниска точка на росење

 


WhatsApp онлајн разговор!