DRYAIR КУЛТУРА

DRYAIR култура

Компанија мисија: Да се ​​создаде суво, удобно и здрава животна средина за повеќе претпријатија.

Компанијата изгледите: Водечки третман воздухот индустрија, создавање на претпријатија слава век. 

Компанијата упатство:

на клиенти: Обезбедување на систем за третман на воздух најконкурентна

на вработените и акционерите: среќа, трудољубивост, исполнување

за општеството: ширење хармонија култура и создавање на здрава животна средина 

Бизнис концепт: да се направи производи со повеќе сигурен перформанси и заштеда на трошоци.

Компанија дух: Среќен, искреност, страст, амбиција, одржливост, успех

Корпоративниот дух: Посветеност, соработка, учење, Себенадминување
Посветеност - Оценка на секоја задача со стандардите на клиентите, и да ги исполни секој малолетник задача срце
соработка соработка -Multi лица во компанијата, со клиенти, конкуренти и така натаму, кои бараат понудената ситуација и заеднички развој
учење - ориентирани кон луѓето, да ги задржи спроведување на R & D во процесот на учење и учење во процесот на R & D, за да се изгради компанијата во организација на учење-тип на
Себенадминување - Надмине се постојано со дозволување на поединецот и на компанијата да учат заедно, и да стане лидер во оваа индустрија преку реформи и иновацииWhatsApp Online Chat !