CATL

1

CATL на првото место во годишното производство на батерија во светот. И соработува со многу познати домашни и странски производители на автомобили.

DRYAIR е обезбедување на десикант систем Одвлажнување за CATL од 2017 година.


Време на мислењето: Мај-31-2018

WhatsApp Online Chat !