Veshje

Një burim kryesor i VOC-ve të prodhuara nga njeriu janë veshjet, veçanërisht bojërat dhe veshjet mbrojtëse.Tretësit kërkohen për të përhapur një film mbrojtës ose dekorativ.

Për shkak të vetive të mira të aftësisë paguese, NMP përdoret për të shpërndarë një gamë të gjerë polimeresh.Përdoret gjithashtu shumë në fabrikimin e baterive të joneve litium, si një tretës për përgatitjen e elektrodës.

Në vend që të konsumohen drejtpërdrejt në mjedis, materialet aktive të vlefshme dhe kritike ekologjikisht - NMP nga elektrodat e litium-jonit të shpenzuara mund të rikuperohen nga ricikluesi i tretësve NMP i Dryair.

Produkte të ngjashme:(1).(2)

Shembulli i klientit:

7

EVE Energy Co., Ltd

8

Shandong Reyong Pharmaceutical Co, Ltd


Koha e postimit: Maj-29-2018
WhatsApp Online Chat!