Облога

Главен извор на вештачки VOCs се облогите, особено боите и заштитните облоги.Потребни се растворувачи за ширење на заштитна или декоративна фолија.

Поради добрите солвентни својства, NMP се користи за растворање на широк опсег на полимери.Исто така, многу се користи во производството на литиум-јонски батерии, како растворувач за подготовка на електроди.

Наместо директно да се исцрпат во околината, вредните и еколошки критични активни материјали - NMP од потрошените литиум-јонски електроди може да се обноват со рециклирачот на растворувачи NMP на Dryair.

Поврзани производи:(1).(2)

Примерок на клиентот:

7

EVE Energy Co., Ltd

8

Шандонг Рејонг Фармацевтска копродукции, ООД


Време на објавување: мај-29-2018
WhatsApp онлајн разговор!