ZCM dehumidifiers seri desiccant

Short Description:

Features Dryair ZCM series desiccant dehumidifiers are designed to efficiently dehumidify air to low moisture levels from 20%RH-40%RH. Process airflow is available form 200m3/h to 500 m3/h. Apply stainless steel unit casing to ensure zero air leakage and no corrosion.   Advantages: ECS control system high efficiency silica gel rotor, can be water cleaned Self-diagnosis for fault Stainless steel structure   Applications:(1)   ZCM Series Mini Desiccant Dehumidifiers Technic...


  • Potongan: US $ 0.01Million - 0.2Million / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1 Piece
  • Sumber Kabisan: 100 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo utawa Shanghai
  • Sarat Pembayaran: T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Fitur
    Dryair ZCM dehumidifiers seri desiccant dirancang kanggo luwih irit dehumidify online kanggo tingkat kurang Kelembapan saka 20% RH-40% RH. Proses airflow punika wangun kasedhiya 200M 3/ h kanggo 500 m 3/ h. Aplikasi unit baja casing stainless kanggo mesthekake bocor air nul lan ora karat.

     

    kaluwihan:

    Sistem kontrol ECS
    efficiency dhuwur silika gel rotor, bisa dadi banyu di resiki

    Self-diagnosis dosanira
    Stainless steel structure

     

    Aplikasi: (1)

     

    ZCM Series Desiccant Dehumidifiers Mini

    paramèter Technical

    Model No.

    ZCM-200

    ZCM-350

    ZCM-550

    Dehumidifying Kapasitas (27 ℃, 60%)

    0.7kg / h

    1.7kg / h

    3kg / h

    Power Supply

    220-240 V / 50Hz   

    daya maksimum

    1.66kw

    2.38kw

    4.3kw

    Processing volume air

    200 m3 / h

    350 m3 / h

    550 m3 / h

    volume air Regeneration

    65 m3 / h

    130 m3 / h

    180 m3 / h

    panas saiki

    5A

    12A

    16A

    Regeneration welingan & outlet

    80mm

    80mm

    80mm

    Processing welingan & outlet

    100 mm

    125mm

    100mm

    area ditrapake (2.6m / dhuwur)

    10 ~ 25

    25 ~ 50

    50 ~ 100

    Volume (weide jero dhuwur)

    580 × 510 × 410mm

    630 × 460 × 560mm

    730 × 550 × 650mm

    Bobot resik

    30 kg

    37 kg

    4 7 kg

    suhu lingkungan

    -10 ° C ~ 70 ° C

    -10 ° C ~ 70 ° C

    -10 ° C ~ 70 ° C

    Hangzhou DryAir Kaluwihan:

     

    1.  Supplier kanggo Projects militèr

    Supplier qualified kanggo nyediakake peralatan dehumidifying kanggo Projects National kayata Satellite Launching basa, Submarine kamar, kamar Aircraft, Minesweeper Sonar Storehouse, Positif lan ion negatif collider, Nuclear Power Station, basa rudal.

    1

    2. Ing ngedegaken saka rotor Dehumidification ing China.

    We initiatively nyedhiyani nguripake Kamar Garing tombol kanggo Lithium Industries in China lan wis pengabdian kanggo Nguripake solusi tombol kang kalebu riset, desain, Manufaktur, instalasi, wiwit-wiwitan, sawise-layanan produk dehumidifying wiwit taun 1972. 

    5

    3.Pasukan technical kuwat

    Perusahaan unik kang duwe certificate saka sistem tentara nasional GJB lan sistem ISO9001  antarane  kabeh perusahaan dehumidifier saka China.

    Perusahaan unik kang duwe riset lan pangembangan departemen lan maringi riset nasional ing kabeh perusahaan dehumidifier saka China.

     Perusahaan hi-tech nasional.

    Inovasi dhasar nasional.

    2

    4.Facility, Mesin Processing lan Testing Kamar

    4

    tengah R & D

    5

    Manufacturing Center

    4 6

    7

    8

    5. Market Share paling gedhé ing pasar dehumidifying Domestik

    Kanthi teknologi majeng, Processing sampurna, apik Manajemen, bisnis Dryair kang develops cepet banget ing industri baterei lithium ing bubar taun, kita nyedhiyani luwih saka 300 set kurang dehumidifiers titik ebun kanggo industri baterei lithium saben taun lan utomo ing pasar dehumidifier domestik lan nilai sales kita adoh ahead saka saingan liyane


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !