Aplikacionet

 • Farmaceutike

  Farmaceutike

  Farmaceutikë Në prodhimin farmaceutik, shumë pluhura janë shumë higroskopik. Kur janë të lagësht, këto janë të vështira për t'u përpunuar dhe kanë jetëgjatësi të kufizuar.Për këto arsye, në procesin e prodhimit, paketimit dhe ruajtjes së produkteve farmaceutike, vazhdon rreptësisht...
  Lexo më shumë
 • Veshje

  Veshje

  Një burim kryesor i VOC-ve të prodhuara nga njeriu janë veshjet, veçanërisht bojërat dhe veshjet mbrojtëse.Tretësit kërkohen për të përhapur një film mbrojtës ose dekorativ.Për shkak të vetive të mira të aftësisë paguese, NMP përdoret për të shpërndarë një gamë të gjerë polimeresh.Përdoret shumë edhe në...
  Lexo më shumë
 • Ushqimi

  Ushqimi

  Ushqimi Një nivel i kontrolluar mirë i lagështisë së ajrit është shumë i rëndësishëm për cilësinë e produktit të përfunduar në industrinë ushqimore si çokollata dhe sheqeri, të cilat të dyja janë shumë higroskopike. Kur lagështia është e lartë, produkti thith lagështinë dhe bëhet ngjitës, atëherë ngjitet për makineritë e paketimit dhe...
  Lexo më shumë
 • Urë

  Urë

  Urat Dëmtimi nga korrozioni mund të çojë në kosto të mëdha në urë, prandaj një mjedis që mban maksimum 50% RH përreth është i nevojshëm për anti-korrozionin e konstruksionit të çelikut në procesin e ndërtimit të urës.Produkte të ngjashme: (1). (2) Shembulli i klientit:...
  Lexo më shumë
 • Litium

  Litium

  Industria e litiumit Bateritë e litiumit janë produkte higroskopike të larta dhe të ndjeshme ndaj lagështirës dhe lagështia e lartë në prodhimin e litiumit do të shkaktojë shumë probleme të produkteve të litiumit, të tilla si performanca e paqëndrueshmërisë, reduktimi i jetëgjatësisë, zvogëlimi i kapacitetit të shkarkimit.Th...
  Lexo më shumë
 • Magazina, Magazinimi Frigorifer

  Magazina, Magazinimi Frigorifer

  Magazinimi në frigorifer Problemi më i madh në ruajtjen në frigorifer është ngrica dhe akulli, sepse kur ajri i ngrohtë bie në kontakt me një mjedis të ftohtë, ky fenomen është i pashmangshëm.Nëse aplikohen dehumidifikues për të krijuar një mjedis të thatë në magazinimin në frigorifer, këto probleme do të zgjidhen një...
  Lexo më shumë
 • Aplikimi Ushtarak

  Aplikimi Ushtarak

  Magazinimi ushtarak Dhjetëra mijëra dehumidifikues përdoren për të mbrojtur pajisjet e shtrenjta ushtarake në të gjitha pjesët e botës, duke ulur kostot e mirëmbajtjes në mënyrë drastike dhe duke rritur gatishmërinë luftarake të pajisjeve ushtarake si avionët, tanket, anijet dhe të tjera ushtarake...
  Lexo më shumë
 • Goma kimike e qelqit

  Goma kimike e qelqit

  Kimikat Shumica e plehrave përmbajnë kripë të tretshme në ujë, e cila është provuar të jetë efektive në furnizimin me lëndë ushqyese minerale për të mbjellat. Të gjitha materialet e plehrave ndikohen drejtpërdrejt nga uji dhe mund të ndërveprojnë me lagështinë në atmosferë, e cila zakonisht rezulton në gjendje të padëshirueshme...
  Lexo më shumë
 • Platike

  Platike

  Kur një termocentral bërthamor mbyllet për furnizim me karburant - një proces që mund të marrë një vit të tërë ajri i delagështuar mund të mbajë përbërës të tillë jobërthamorë si kaldaja, kondensatorët dhe turbinat pa ndryshk.Problemi i lagështisë në industrinë plastike shkaktohet kryesisht nga kondensimi...
  Lexo më shumë
WhatsApp Online Chat!