Sistem ZJRH SERIES NMP Recovery

Short Description:

Sistem iki dirancang kanggo ulang NMP saka lithium-ion elektrods baterei secondary proses Manufaktur. Ing panas online laden solvent saka oven wis digambar menyang NMP System Recovery DRYAIR kang endi NMP mbalekake dening kombinasi kondensasi lan adsorption.The di resiki online laden solvent kasedhiya kanggo bali kanggo proses utawa kalong kanggo atmosfer minangka saben requirement.NMP customer stands for N-metil-2-Pyrrolidone, iku solvent larang Kajaba iku, Recovery lan recyc ...


  • Potongan: US $ 0.01Million - 0.2Million / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1 Piece
  • Sumber Kabisan: 100 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo utawa Shanghai
  • Sarat Pembayaran: T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    1

    2

    Sistem iki dirancang kanggo ulang NMP saka lithium-ion elektrods baterei secondary proses Manufaktur. Ing panas online laden solvent saka oven wis digambar menyang DRYAIR kang  NMP System Recovery endi NMP mbalekake dening kombinasi kondensasi lan adsorption.The di resiki online laden solvent kasedhiya kanggo bali kanggo proses utawa kalong kanggo atmosfer minangka saben requirement.NMP customer stands for N-metil-2-Pyrrolidone, iku solvent larang Kajaba iku, Recovery lan ulang saka NMP bisa ngurangi Béa kanggo pabrik baterei lithium uga Nyingkiri polusi udara.

    fitur:

    rate Recovery 97%

    discharge NMP: 12ppm

    Conentration saka mbalekake NMP Solvent: 85%

    bagean fungsi:

    Panas Ex-pangisi, Cooler

    VOC concentrator, penggemar Proses

    Storage tank Solvent (opsional)

    Siemens PLC

     

     

     

    ZJRH Series NMP System Recovery

    item

    ZJRH-D30-9000

    ZJRH-D50-15000

    ZJRH-D60-20000

    ZJRH-D75-25000

    ZJRH-D90-30000

    ZJRH-D120-40000

    Proses volume air CMH

    9000

    15000

    20000

    25000

    30000

    40000

    konsentrasi NMP ing udhara exhaust kosong

    ≤50mg / m³

    Konsentrasi Mbalekake NMP solvent

    ≥85%

    rate Recovery NMP

    ≥97%

    panas exchanger

    efficiency≥65%

    Cooler # 1 kw (≤32 ℃ banyu chilling)

    38

    63

    84

    105

    126

    168

    Cooler # 2 kw (≤10 ℃ banyu chilled)

    33

    55.8

    74

    93

    116

    149

    Proses penggemar # 1 KW

    5.5

    11

    15

    15

    18,5

    22

    Proses penggemar # 2 KW

    3

    5.5

    7.5

    7.5

    11

    15

    penggemar Reactivation KW motor

    2.2

    2.2

    3

    3

    4

    4

    Reactivation heate daya KW

    12

    18

    22,5

    27

    36

    48

    KW daya dirating

    22,7

    36,7

    48

    52,5

    69,5

    89

     


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      
      WhatsApp Online Chat !