Njohuri të përbashkët

Mënyrat e dehumidification: 
1. Cooling dehumidification
Ajri i ftohur në nën pikë e vesës, dhe pastaj uji i kondensuar është hequr.
Kjo metodë është efektive me kusht që pika e vesës është 8 ~ 10 ℃ ose më shumë.
2. Compression dehumidification
Compress dhe të ftohtë e ajrit me lagështi për të ndarë lagështi.
Kjo metodë është efektive kur vëllimi era është i vogël, por jo të përshtatshme për kushtet e vëllim të madh të erës.
3. lëngshme absorbimi dehumidification
kloride litium solucion spray është përdorur për të absorbuar lagështi.
Pika e vesës mund të reduktohet në -20 ℃ apo më shumë, por pajisja është i madh, dhe të lëngshme thithjen duhet të zëvendësohen.
4.Wheel tipit desiccant dehumidification
Fibrave qeramike e agjentëve të ngopura poroze lagështithithës janë përpunuar në vrapues krimb-si për ventilim.
Struktura dehumidification është e thjeshtë, e cila mund të arrijnë -60 ℃ ose më pak me anë të kombinimit të veçantë të pikave të vesës.
Kjo është metoda e përdorur nga Jierui.

 

NMP qëndron për N-metil-2-pirrolidon

Që NMP ka pikë të lartë vlimi dhe presion të ulët me avull në temperaturë normale, ajo mund të kondensohet lehtë nga ftohje poshtë temperaturën normale. Sipas formulës së Antoine, Me anë të saj karakteristike, shërim i NMP mund të kryhet nga të ftohjes (me kusht që rimëkëmbja uji shumë është rritur në qoftë tharëse gazit shter përmban më shumë ujë).

1

Avantazhet  e rotors përqendrimit VOC:

 

Performanca 1.High & efikasitetit

Përdorimi i zeolites High silicë dhe carbons aktivizuar me kapacitet të madh adsorption lejon VOCconcentrator tonë për fleksibile të trajtuar lloje të ndryshme të VOCs dhe punojnë në kushte të ndryshme të operimit.

2.Capability e trajtimit VOCs me pikë të lartë vlimi

material të karbonit ka një vështirësi për të trajtuar VOCs me pikë të lartë vlimi për shkak të afatit të saj temperaturës desorption. Në të kundërt, karakteristikat e rotors tona zeolite janë rezistenca zjarrdurues dhe të lartë të ngrohjes, e cila mundëson VOC flotacion tonë të përdorin ajrin adsorption me temperaturë të lartë.

3.Inertness
  VOC polimerizuara lehtë nga energji të nxehtësisë (p.sh. stirenit, cyclohexanone, etj) mund të trajtohen në mënyrë efektive nga High-silicë zeolite.

4.Cleanability & aktivizimi me trajtim të veçantë të ngrohjes

rotors tona zeolite përmes procesit kalcinimit kanë ardhur të gjitha materialeve inorganike, duke përfshirë ngjitës. Clogging në elementin rotorit mund të ndodhë pas një periudhe të caktuar use.But, mos u bëni merak !! Rotori është të lahet në mënyrë të duhur për të hequr akumuluar dust.It është edhe më mirë se rotori jonë zeolite mund të riaktivizohet nga trajtimit të ngrohjes sipas rrethanave.

Aplikacionet tipike e rotors përqendrimit VOC:

industri

Mundur Facility / i prodhimit nënshtrohet kontrollit VOC

VOCs trajtohen

Automotive / Parts prodhues Pikturë kabinë Toluen, Xylene, Esteret, alkoolet
krijues mobilje çeliku Pikturë kabinë, Oven
shtypje tharëse
Ngjitës / magnetik prodhues kasetë Procesi veshja, njësi Pastrimi Ketonet, MEK, cyclohexanone, Methylisobutylketones, etj
Kimikatet rafineria e naftës, reaktorit hidrokarbure aromatike, acide organike, aldehide, alkoolet
rrëshirë sintetike / Glue Maker Plastikë, procesin e prodhimit kompensatë Stirenit, aldehidet, Esteret
Gjysmë-përçues njësia Pastrimi Alkoolet, ketonet, aminet

vesës dobishme tabela Pika e konvertimit:

° cdp g / kg ° FDP gr / lb
-60 0,0055 -76 0,039
-59 0,0067 -74,2 0.047
-58 0.008 -72,4 0,056
-57 0,0092 -70,6 0,064
-56 0,0104 -68,8 0,073
-55 0.0122 -67 0,085
-54 0.0141 -65,2 0,099
-53 0.0159 -63,4 0.11
-52 0.0178 -61,6 0.12
-51 0.02 -59,8 0.14
-50 0,024 -58 0.17
-49 0,027 -56,2 0,19
-48 0,03 -54,4 0.21
-47 0,034 -52,6 0.24
-46 0,039 -50,8 0.27
-45 0,043 -49 0.3
-44 0.047 -47,2 0.33
-43 0,054 -45,4 0.38
-42 0,061 -43,6 0.43
-41 0,068 -41,8 0.48
-40 0,076 -40 0.53
-39 0,086 -38,2 0.6
-38 0,097 -36,4 0.68
-37 0.11 -34,6 0.77
-36 0,122 -32,8 0.85
-35 0,137 -31 0.96
-34 0,151 -29,2 1.1
-33 0,168 -27,4 1.2
-32 0,186 -25,6 1.3
-31 0.21 -23,8 1.5
-30 0.23 -22 1.6
-29 0.25 -20,2 1.8
-28 0.28 -18,4 2
-27 0.31 -16,6 2.2
-26 0.35 -14,8 2.5
-25 0.38 -13 2.7
-24 0.43 -11,2 3
-23 0.47 -9,4 3.3
-22 0.52 -7,6 3.6
-21 0.57 -5,8 4
-20 0.63 -4 4.4
-19 0.69 -2.2 4.8
-18 0.76 -0.4 5.3
-17 0.84 1.4 5.9
-16 0.93 3.2 6.5
-15 1.01 5 7.1
-14 1.11 6.8 7.8
-13 1.22 8.6 8.5
-12 1.33 10.4 9.3
-11 1.45 12.2 10.2
-10 1.6 14 11.2
-9 1.74 15.8 12.2
-8 1.9 17.6 13.3
-7 2.1 19.4 14.7
-6 2.3 21.2 16.1
-5 2.5 23 17.5
-4 2.7 24.8 18.9
-3 2.9 26.6 20.3
-2 3.2 28.4 22.4
-1 3.5 30.2 24.5
0 3.8 32 26.6
1 4 33.8 28
2 4.3 35.6 30.1
3 4.7 37.4 32.9
4 5 39.2 35
5 5.4 41 37.8
6 5.8 42.8 40.6
7 6.2 44.6 43.4
8 6.6 46.4 46.2
9 7.1 48.2 49.7
10 7.6 50 53.2
11 8.1 51.8 56.7
12 8.7 53.6 60.9
13 9.3 55.4 65.1
14 9.9 57.2 69.3
15 10.6 59 74.2
16 11.3 60.8 79.1
17 12.1 62.6 84.7
18 12.9 64.4 90.3
19 13.7 66.2 95.9
20 14.6 68 102.2
21 15.6 69.8 109.2
22 16.6 71.6 116.2
23 17.7 73.4 123,9
24 18.8 75.2 131,6
25 20 77 140
26 21.3 78.8 149.1
27 22.6 80.6 158.2
28 24 82.4 168
29 25.5 84.2 178,5
30 27.1 86 189,7
31 28.8 87.8 201,6
32 30.5 89.6 213,5
33 32.4 91.4 226,8
34 34.4 93.2 240,8
35 36.4 95 254,8
36 38.6 96.8 270.2
37 40.9 98.6 286,3
38 43.4 100.4 303,8
39 46 102.2 322
40 48.7 104 340,9
° cdp g / kg ° FDP gr / lb

 WhatsApp Online Chat !