Parimet e punës e Dryair Produkte

1.Dehumidifying Parimi:

Në proceset e prodhimit, efekti pasiv i lagështisë në produkte ka qenë gjithmonë problematik ...

Dehumidification Air është një rezolutë e mundshme dhe mund të arrihet nga disa metoda: Metoda e parë është e ftohjes të ajrit nën pikën e saj e vesës dhe duke hequr lagështi nga trashje. Kjo metodë është efektive sipas kushteve ku pika dew është 8 - 10 o C ose më shumë; Metoda e dytë është e thithjes lagështinë nga një material desiccant. Fibrave qeramike e agjentëve të ngopura poroze lagështithithës janë përpunuar në vrapues krimb-si. Struktura dehumidification është e thjeshtë, dhe mund të arrijnë -60 o C ose më pak me anë të kombinimit të veçantë të materialeve desiccant. Metoda e ftohjes është efektive për aplikimet e vogla ose ku niveli lagështisë është i kontrolluar në mënyrë të moderuar; për aplikime të mëdha, ose ku niveli lagështia duhet të kontrollohet në një nivel shumë të ulët, desiccant dehumidification është e nevojshme.

DRYAIR  Systems  shfrytëzojë ftohjes teknologji metodë, si dhe rrota desiccant e strukturës qelizore. Siç tregohet në figurë, motori rrotën desiccant të rrotullohen 8 deri në 18 herë në orë, dhe në mënyrë të përsëritur thith lagështi nëpërmjet një veprimi rigjenerimit, për të siguruar ajër të thatë. Rrota desiccant është i ndarë në zonën e lagështi dhe zonën e rigjenerimit; pas lagështi në ajër është larguar në zonën lagështi të timonit, ventilator dërgon ajrit të thatë në dhomë. Rrota ka absorbuar ujë rrotullohet në zonën e rigjenerimit, dhe ajrit pastaj rilindur (ajrit të nxehtë) është dërguar mbi timon nga drejtimin e kundërt, dëbuar e ujit, në mënyrë që rrota mund të vazhdojë të punojë.

Ajri rilindur është ndezur me ose ngrohje me avull ose ngrohje elektrike. Për shkak të pronave të veçanta të xhel super silikoni dhe molekulare-sitë në timon desiccant, DRYAIR  dehumidifiers mund të realizojë dehumidification vazhdueshëm sipas sasive të mëdha të vëllimit të ajrit, dhe për të përmbushur kërkesat e përmbajtje shumë të ulët të lagështisë. Përmes përputhen dhe kombinim, përmbajtja lagështi e ajrit trajtuar mund të jetë më pak se 1g / kg ajër të thatë (e barabartë me temperaturën e pikës vesës -60 o C). DRYAIR  dehumidifiers ofruar performanca e shkëlqyer është edhe më mirë manifestohet në mjedise të ulët lagështia. Për të ruajtur një temperaturë të qëndrueshme të ajrit të thatë, është e këshillueshme që të qetësoheni ose nxehet ajri dehumidified duke instaluar pajisje me ajër të kondicionuar apo një ngrohës.

图片 1

2.Principle e pajisjeve të trajtimit VOC:

Çfarë është VOC flotacion?

VOC flotacion mund të në mënyrë efektive të pastrojë dhe të përqendrohen VOCs rrjedhë e ajrit ngarkuar rraskapitur nga fabrikat industriale. Duke u kombinuar me inceneratorit ose pajisje të tretës shërim, të dyja fillestare dhe operative kostot e të gjithë sistemit VOC zvogëlimin mund të reduktohet në mënyrë drastike.

 VOC përqendrim Rotori është prej letre huall inorganik si një substrat, në të cilën të lartë Silica zeolite (molekulare Sieve) është e ngopura. Rotori është e ndarë në 3 zona të tilla si procesit, desorption dhe ftohjes zonat nga struktura zorrë dhe rezistencë ngrohjes vulosjen e ajrit. Rotori rrotullohet vazhdimisht me shpejtësi të rrotullimit optimale nga një motor i drejtuar.

Kryesor i VOC flotacion:

Kur VOC ngarkuar shkarkimit të gazit kalon përmes zonën e procesit të rotorit cila është rrotulluar në vazhdimësi, i zeolite padjegëshme në rotor absorbon VOCs dhe gazit purifikuar është rraskapitur te ambientit; VOC zhytur pjesë e rotorit është ndërruar më pas në zonën e desorpcimi, ku VOCs thithen mund të desorbed me sasi të vogël të temperaturë të lartë desorpcimi ajër dhe të përqendruar të nivelit të lartë të përqendrimit (1 në 10 herë). Pastaj, të lartë gazi VOC koncentruar është transferuar në sisteme të përshtatshme të trajtimit pas si incinerators apo shërim sisteme, pjesa desorbed e rotorit është ndërruar më tej në zonën e ftohjes, ku zona është ftohur nga të gazit ftohës. Një pjesë e VOC ngarkuar gazit shter nga fabrika kalon nëpër zonën e ftohjes dhe është transferuar në një exchanger ngrohjes ose një ngrohës të nxehtë dhe të shfrytëzohen si ajri desorpcimi. WhatsApp Online Chat !